Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le, du måste le

le
du måste le.

tittar mig i speglen
ler
tittar på bilder
ler
tittar på människor
ler

le
du måste le

du får inte må dåligt
då får inte va ledsen
tårka din tår
du får inte gråta

le
du måste le

sitt inte där
hoppa okring
sjung
va glad

le
du måste le

sluta skada dig
sluta vara barnslig
väx upp
sluta gråta

le
du måste le

jag ler
jag skrattar
jag hoppar
jag dansar

men innom mig
skriker mitt hjärta
inom mig gråter jag tårar
inom mig spricker jag
i tusen bitar
som ler
ler utan att le.




Övriga genrer av ingen
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 17:58



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
skitbra! känner igen mig som fan... bokmärker och applåderar!
2009-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att le. Och om jag är ledsen så är jag det.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen