Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditten datten

Gubben med hatten
e en svart en
mer än natten

Hellre katten
än han me hatten
svänger ratten

Bort från hatten

Tvättar bort med vatten
hittar skatten
håller ratten

Styr mot skatten
ditten datten
fixar latten

Jag är matten
till en svart en
katten

Nu jag satt en
punkt i debatten






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 18:37



Bookmark and Share


    Tea Alex
Skojig lek med ord. Uppskattas! Tack!
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Härligt dittat och dattat kära Gnistan..sånt här blir man gla av!!!
2009-03-08

  Fånga dagen
snyggt rim
mvh ak
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt