Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det skönt att bara få vara liten och känna armar omkring sig


Bara håll mig

Trött och sliten
vill va liten
kom nu hit en
goding till man

Bara håll mig
krama om dig
känna styrkan
då jag kan

Smek då kinden
lätt som vinden
Ögon sluts
bort jag styr

Somnar stilla
i min villa
i en drömvärld
då jag flyr




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-09 18:58



Bookmark and Share


  Marie Å
Vackert skrivet.......Ett par armar kan betyda mycket......
2009-02-11

    Tea Alex
Åh härligt. Min första tanke är att längtan efter det du beskriver är så frisk. På nåt vis. *funderar*
2009-02-11

  Suzy med punkterna
Öm längtan!
2009-02-09

  friheten
Vacker skriven, ibland behöver man vara liten!
2009-02-09

  Mr Lindemann VIP
Ser sanningen i
sparvens öga
inser så att tillvaron
är den av en liten sparv
som i flykt från livet
fångas av duvhöken
med duvans budskap
om fred i hjärtat
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt