Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...när jag slutar söka


Blundar

och stannar upp


släpper taget

om det otåliga


lägger mig bekvämt tillrätta

i min livets hängmatta


det kommer...




Fri vers av livsdans
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 15:44



Bookmark and Share


    Ling
Men! Jag läste också "när jag slutar röka"!
Men med titelns rätta mening; bra uttryckt :)
2009-02-14

  micke marin
*skrattar* förlåt. jag läste rubriken som "när jag slutar röka".. sen var det kört.. tänkte ju bara på det när jag läste.
2009-02-11

  Vågan
Ha ha...ja det är klart det kommer!
Jag har lagt mig i en sån där hängmatta jag också.
Enkel och talande text.
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans