Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Innan allting

 

då innan

före allting 

men mitt i

alltid mitt i

 

framtidens smekning

möjligheternas vind

 

snart är det

över men då

innan allting

sken solen

 

brusade havet löften

sjöng bergens vindar kärlek

 

allt tar slut

solen mörknar

havet stillnar

bergen tiger

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-02-10 20:39



Bookmark and Share


  jörgen g
Glömde källhänvisning :) de var Joh 3:16
2010-01-05

  jörgen g
Livet! Det är inte över, inte på långa vägar, det har bara just börjat. Sorg, ja, saknad, absolut, men slut...nej det har knappt börjat.

"Ty så älskade Gud världen att Han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på Honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv."
2010-01-05

  Annie b'larsson VIP
En väldigt vacker dikt. Precis så här känner jag idag. Så den kom extra nära.
2009-03-22

  Cosmic Johanna
Vacker poesi, hittade hit tack vare Isoldes dikt om dina vackra dikter!
2009-02-11

  Hans Christian
Jag går och lägger mig i denna dikt och vilar en stund. Suverän Poesi!
2009-02-10

  * Ammi *
underbar text vännen!
2009-02-10

  Njord
Underbar text. Havet stillnar bergen tiger är stort skrivet!
2009-02-10

    sunnanvind
Otroligt vackert...vemodet känns, kärleken,likaså den outsägliga sorgen...
2009-02-10

    ej medlem längre
Så otroligt vacker i sin sorgsenhet!
Mycket vackert skrivet!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP