Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu

 

sänk dig inte för

lågt ner om du vill komma

på fötter igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-10 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...det sägs att uppstigningen tar dubbelt så lång tid än tiden att sänka sig tog...
Bra denna!!
2009-02-11

  Eaglemountains VIP
Så otroligt klokt sagt! APPLÅD i dubbel bemärkelse!
2009-02-11

    sunnanvind
Tar den här med mig och applåderar vilt !
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP