Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik Hjärta Insikt

Livet var nog tänkt som en lek
inte en massa måsten
kryddade med jobbiga krav
oavsett om de kommer från mig själv
eller från min omgivning
mannen i mig vaknar
när jag masserar den blonda söta
hon ligger naken
fnittrar lystet smeker sitt ena bröst
jag vet ju vad som kommer nu
hon suger så sött på min kuk
samtidigt tar hon blodiga tuggor ur mitt hjärta

Och det var bara
blodiga tuggor ur mittt hjärta
hon var ute efter

hela tiden




Fri vers av RogerIvan
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-30 22:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ajdå, slutet gör ont ju!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan