Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O




Det var så det var

 

det var inte så

att det förflugna ordet

stannade kvar i sitt eko

så var det inte

 

tiden som sprang för fort

gick inte att hejda

gick inte att hejda

så var det

 

det var inte viljan

som saknades det

var absolut inte så

när den inte var egen

 

dagar rann iväg i

egen takt det var så

det var och löftena

hölls så var det

 

alla löften hölls




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 22:21



Bookmark and Share


  Hans Christian
Som vacker musik! Tyckte speciellt om upprepningen av "Gick inte att hejda" och den sista med kursiv text. Läckert !
2009-02-12

  Bibbi VIP
Så skönt formulerat nästan som musik.
Applåd och bokmärke.
2009-02-12

  Eaglemountains VIP
Dagarna går så fort, när lyckan ÄR, men om alla löften hölls, då kan man gå vidare, och minnas allt fint, och aldrig glömma det som var. Bevara i ljust minne alla lyckliga stunder, för de finns ALLTID kvar ....
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP