Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGENSTANS...



I landet ingenstans

dit kramar ej når 

där ord ej förmår

där ljus gör ont

där liv inte tas

där - i landet ingenstans

ligger ett vågrätt timglas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 660 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-02-13 19:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om det vågrätta timglaset. En synnerligen bra metafor.
2014-07-26

  Connie
Den slår verkligen knockout på mig!
2014-05-02

  Lollitta VIP
I landet ingenstans

dit kramar ej når



_______+++++!!!!!!!!

tvärtomMMMMMMMMMMM?!!!
2014-03-24

    Shariq
Jätte bra! Förstår inte hur du kan komma på något sånt här. Genialiskt!
2010-06-25

  Junitvillingen
Kan man säga " fruktansvärt " om något som är så bra? För denna är verkligen fruktansvärt berörande - mycket fint formulerad dikt med ett slut som KÄNNS...
2009-03-14

  Fredrik Stillesjö
Hej JörgenS

Riktigt tankeväckande. En annat namn för himlen eller evigheten. där tidens sand vilar. Hälsar Fredrik
2009-03-07

  genni VIP
Jag kom direkt in i texten, mycket välskriven!
*applåd*
2009-02-18

    Bodil Sandberg
En stark dikt..en oerhört stark dikt..känns i hela kroppen..

dit kramar ej når
där ord ej förmår..så ensamt så ensamt ..det måste vara där
2009-02-15

  * Ammi *
fantastiskt bra skrivet!
2009-02-14

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-02-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket bra text.
Sitter fast och stannar
2009-02-14

  peter markurth
detta står stilla,evigt..

mkt bra gestaltning.
2009-02-14

  Fånga dagen
Väldigt snyggt och orden flödar i varandra i rakt
applåd
Anna-Karin
2009-02-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Så står tiden still, i smärtans land, dit ibland ingen och ingenting når fram!
Du förmedlar starka känslor av smärta. Starkt berörande!
Bokmärkt
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian