Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt som du får tolka som du vill.

Bort flyga tanken
bort flyga drömmen
och fantasin.
Vad blir kvar
när kärleken följer med
bort från världen.
När inget längre berör
och människan förvandlas
till kropp utan kött och blod.

Vad mer kan jag då önska
än en stund
intill din sida.
Höra ditt hjärtats rytm
och blodets flykt.
Känslor som strömma
som vågor på oroligt hav.

Far jag bort
varthän färden för mig
Önskar jag inget mer
än att du
inte glömmer mig bort.
Inget mer kan jag begära
än att få vara kvar
som en del av ditt liv.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP