Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna lugn, stilla ro och trygghet, i sin tro det är värdefullt


DU HÄLSAR PÅ HOS MIG

Jag är så glad, att Du hälsar på hos mig,
att Du tar Dig tid med mig

Du är min allra bäste vän, Du finns hos mig,
när jag trött och ledsen är

Vänner ska man vara rädd om, och vårda
ömt,Du är en sådan verklig vän, överger
aldrig mig, som älskar Dig

När det stormar, blåser hårt, när allt är tungt
och svårt, då finns Du här hos mig, känner
Din närhet i mitt rum

Jag är så glad, att Du hälsar på hos mig, Du
har sett mig kämpa varje dag, sett hur ångesten
ta alla mina krafter, Du har sett hur jag har
rest mig, kommit tillbaka igen

Tack för att Du hälsar på hos mig varje dag,
känner hur Din ande finns i mina rum, så Du
min vän och trogne följeslagare, Dig överger
aldrig jag


anits 12 februari 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 21:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starka ord om en underbar vän
2009-02-14

  Elaine.S VIP
Rofyllda upplyftande ord att läsa
2009-02-13

  Ronny Berk
en text om trofast trygghets vänskap , med sakral framtoning...ja...
2009-02-13

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet i tanke på HAN som ständigt hälsar på .....
2009-02-13

  Bibbi VIP
Vilket underbart tillstånd.
Bokmärke.
2009-02-12

  Sladjana Zubcevic
"Vänner ska man vara rädd om, och vårda
ömt,Du är en sådan verklig vän, överger
aldrig mig, som älskar Dig

När det stormar, blåser hårt, när allt är tungt
och svårt, då finns Du här hos mig, känner
Din närhet i mitt rum"
Vackert skrivet min vän!
2009-02-12

  Maria T
Så fint att du kan uppleva att du
har en så fin och trofast vän som
hälsar på hos dig varje dag
2009-02-12

  Larz Gustafsson VIP
"Gud är trofast, så ljöd sången bland Guds folk i svunna dar."
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP