Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är mina känslor?

Jag vet ju så väl...
Därsom borde vara en sjö utav rättfärdiga välanvända tårar
härbägerar nu istället ett slags torrt dammigt stenbrott
där smärtan blandas med tårar
fastän i formen utav vassa otympliga dammiga stenar
som åsakar mer smärta när man berör dem...




Fri vers av RogerIvan
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-12 23:25



Bookmark and Share


  **AnneLiten**
Dina ord slog an en sträng hos mig - bra skrivet
2009-02-14

  Carola Zettergren
Mycket välbeskrivet, snyggt!
2009-02-14

  Ilona _L
Läser det som om du stelnat... i känslan. Känner igen mig i att tårarna som är en skön ventil, tagit slut? Bra skrivet! Du lyckas alltid få igång mina tankebanor! Tack ;-)
2009-02-13

  Lena Krantz VIP
Hmm...vatten och stendamm blir väl typ...betong?

och så skall tårar inte användas du vet!

Fint om de inkapslade som inte borde vara det..
2009-02-12

  Maria Natasja
helt underbart skrivet...mycket djupt och samtidigt skirt och naket. Bra!
2009-02-12

    Tea Alex
"vassa otympliga dammiga stenar"

Ajajaj! Jag kan ritkigt känna hur ont det gör!
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan