Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodsskrik

Du skriker
i mina öron
mitt blodomlopp
tävlar
mot sig själv
i en egen
evig
kamp.

skrik.

Trumpinnar
över ögonlock
stampar i takt
med livet.
Mina händer
spricker
i kyla.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt