Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktsfullhet


Kärleksfullt
Insiktsfullt
Ödmjukt lekfullt

bär jag dig
inom mig

Du

Vackra Kvinna

Du

som fick livet
att brinna

Mina ögon
ser dig
mina öron
hör dig
min kropp
förnimmer dig

även fast du
inte längre
ligger nära
intill mig

Tacksam för
livets skönhet
för din ömhet
för barnets
oskuldsfullhet
för min familjs
tillgivenhet
för livets puls
fast någon dör
och att jag orkar
fast jag är skör

Tacksam för all
betagande kärlek
för ljuset som
jag vet existerar
inom och bortom
mänsklig medvetenhet




Fri vers av SeXara
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-13 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara