Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda bränningar


Lekande
Smekande

Flygande
Övertygande

tankar som
landar
i hjärtat som
strandar

vid okända vilda
bränningar
och kroppen vill
släppa alla sina
hämningar

tyngas av kroppens begär
utan sorgens tunga besvär

leka i kärlekens hav
utan otröstliga tårar
eller uttalade krav

smekas av heta händer
som får min kropp att
vrida sig och pulsera
på svalnande vita stränder

famna all ömhet
med ödmjukhet
uttrycka all längtan
utan förväntan




Fri vers av SeXara
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-13 20:43



Bookmark and Share


  leonardo1981
Blev varm med ett leende på läpparna:)
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara