Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wiccas snöklädda väg


Wiccas väg
genom snöklädd
och frostbiten skog

åtföljs av trollkraftens
spektrum av ljus
det som gav
och det som tog
i hennes heliga
hjärtas nionde hus

Heliga mark
Vindbiten bark
Läk henne stark

Gudinna
värm henne het
ge henne det som
bara du vet

Linda henne runt
din osynliga kropp
Fria kvinnan i henne
och skänk henne hopp

Hemlig är vägen till
vishetens källa
häxhjärtat brinner
i tystnad
hon kan bara fria
inte fälla

Hon sitter på knä
i den glittrande snön
hon ser med halvslutna
ögon ut över sjön

Glöden i henne är röd
som solnedgången
Själen som bebor henne
ljus som soluppgången








Fri vers av SeXara
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-13 20:59



Bookmark and Share


  livsdans
Värme och läntan föds i mitt hjärta! Tack för öppnande ord!
2009-05-15

  Nova-Liv
magi - kort och gott
2009-02-14

  Cosmic Johanna
En magisk atmosfär i denna dikt...

som jag gillar*

applåder!*
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara