Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets stillhet


Mitt hjärta
är så hett
och vilt

Mina tårar
har jag

förträngt
och spillt

Uppbrott
Avsked
Ilska
Sorg

allt har jag rymt
inuti min kalla
mörka borg

Jag har dödat demoner
med list och med våld
och ibland med
förförande feroner

Jag har blickat in i
ondskans mörka blickar
medan tiden far och rusar
maraton och livet tickar

Jag har älskat naket
helt hämningslöst
jag har gett och jag
har förlöst

lustar
längtan
drömmar
illusioner

Jag har drömt
och gråtit till
förförande toner

Musik i hjärtat
som vill spelas om
och om igen

och låtsas som om
tiden inte finns
inget då och inget sen

Bara nuets stillhet
mitt i livets vilda skönhet






Fri vers av SeXara
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara