Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När drogen greppar hjärtats rum


Sex med den man
älskar kan vara
helt förförande

När man blir beroende
är sex så skönt att det
blir helt förgörande

När drogen greppar
hjärtats alla rum
blir drogen så berusande
att den gör en andlöst stum

Hänförande
Svindlande
Avgörande beslut

Plötslig svävar man
helt kroppslös
in och ut

ur hennes ögon
hennes kyssar
hennes kropp

ett med gränslös lust
ett med tidlöst hopp









Fri vers av SeXara
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-13 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara