Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni tror jag är sjuk, men jag vill bara säga: DET ÄR NI SOM ÄR DET ERA JÄVLAR!


Nu tror jag
nästan
helt säkert
att man kan äta
utan att

få panik,
ångest,

eller

gå upp i vikt



och då
går resten av världen emot mig
vill tvinga ner mig i förstora
ätstörningsbyxor
sätta mig i samma sjuka beteende
igen



Nej din sjuke jävel
det är väl klart som korvspad
att man blir tjock av godis!


De kan säga det
de som äter godis varje dag
de som inte märker
vad de unnar sig
för att de gör det hela tiden

de kan säga det


men jag
som kan gråta om jag tar en extraportion
jag som hellre går Sverige runt
är tar bussen

mig ska ni tvinga på dåligt samvete
för den lilla chokladboll jag bestämmer mig för att äta?


Det är sjukt.
Det är sjukt.
Jag är inte sjuk,
det är ni som är det.



Det finns en sjuk värld

Men jag tänker inte vara en del av den.
Inte längre.




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-13 21:54



Bookmark and Share


  peter markurth
starkt..
2009-02-13

  Svartsilver
starkt och bra! fan blir så förbannad på folk som skiter med munnen!
klart som fan man inte blir tjock en en chokladboll
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd