Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting har sin tid


Du vet
att det är
Du

här och
Nu

Bekräftad
hörd och
sedd

om än något
malpacerad
kanske något
svedd

Du vet att jag skriver
att jag studtals
fortfarande beskriver

magin i det som
ger och tar
i allt det sköna
underbara
det som var

Jag är bränd av
många avsked
fortfarande sorgsen
över dödens besked

Tankarna kommer
och går
som tidvatten i
natten
medan jag drömskt
lindar mitt hår

Det kommer så många
djupa funderingar om livet
lyckan är underbar men
går aldrig att ta för givet

Ser in i dessa djupa ögon
som är så mörka och så blå
hur något kan vara så perfekt
och vackert kan vara svårt
att förstå sig på

Hon ligger i min famn
lilla ängel och hon ler
plötsligt är ljuset i henne
det enda som jag ser

Och himlen ler en liten
blinkande stilla stund
innan hon tas ur min famn
för att sova sin blund

Allting fallar på
sin plats
kärleken
glädjen
sorgen
avskeden

att allting har sin tid
att allting har en mening
och att livet alltid tar vid















Fri vers av SeXara
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-13 22:00



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbar dikt om livet olika rytmer...en vacker melodi finns bakomliggande i dikten, som en vaggande rytm.

applåder!
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara