Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvatten kom


Tidvatten kom
skölj genom kroppen
som brann
rena tanken om
tid som för alltid
försvann

Barndomens eviga
påminnelse
om smärtans och
oskuldens flyktiga
förnimmelse

Tidvatten kom
rena hjärtat som
tillät förminskning
låt själen höra alla ord
varenda viskning

Uppväxtens
beständiga minnen
av sorg och lycka
som färgat alla
sinnen

Tidvatten kom
tillåt lek och kärlek
rena tanken som
som var allt annat
än just kärlek




Fri vers av SeXara
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara