Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek rotad i helig jord


Jag valde
Kärleken

Hon valde
Ärligheten

och allting
är precis som
det ska

Allting finns
kvar ändå

Allt som vi
gjorde och allt
som vi sa

Förvarat i mitt
hjärta är blickarna
omfamningarna och
de vackra orden

för alltid rotade
i den heliga jorden




Fri vers av SeXara
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-15 11:55



Bookmark and Share


  Roula O
Vackra rader!
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara