Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESLUT

 

 

Vem tar dina  beslut om du inte gör det

Erkänner här att jag kan inte fatta mina beslut

Viktigt för mig viktigt för andra i min omgivning

Varför är det så förbannat svårt att fatta beslut

Bestämma sig för det eller det

Jag är utled på mig själv för denna oförmåga hos mig själv

Trögtänkt eller korkad står inte för vad jag tycker i mina egna angelägenheter

Val finns det alltid personligen fastnar jag ofta när jag har för mycket att välja på så enkelt är det känner ni igen er ?

Jag kan väl inte pressa fram besluten eller ?

Jag blir arg irriterad på mig själv och känner en stor frustration inom mig när jag sitter fast så som jag ofta gör

Inser att jag alltid är lika oförmögen vid beslut rädslan för att fattat fel beslut är den värsta av mina farhågor

Jag skulle inte bli en bra ledare av något slag

 




Övriga genrer av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-15 13:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skriven med ditt hjärteblod....och med desperationens tyngd
2009-02-15

  Eaglemountains VIP
Det är inte lätt att fatta beslut alla gånger ..... fint formulerat!
2009-02-15

  Eva Langrath VIP
Sprungen direkt från hjärtat,
Eva
2009-02-15

  Hans Christian
Som vanligt en text som berör. Ju färre beslut jag fattar, desto lättare går jag igenom mina dagar. Tack för läsning.
2009-02-15

  Suzy med punkterna
Börja med att ta beslutet att inte fatta något beslut. Strta i liten skala som är självklar och som bara gäller dig själv.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen