Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har och kommer att jobba som en idiot fram till mitten av juli. Då behövs en veckovila


Välförtjänt vila

Har just bokat
ledigt i april

En hel vecka
i hälsans tecken

Det är just nu
vad jag vill

Vegetariskt, träning
och släta ut vecken

Massage och motion
vila och gå på kurs

Skriva läsa
släppa all rusch

Äta nyttigt
och motionera

Och inte bara
prestera




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 14:54



Bookmark and Share


  aol
oj vilken hurtbulle gillas
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt