Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

vill att telefonen ska ringa
vill att dina sms skall dimpa ner i inkorgen
vill se dina vackra ögon en gång till

Saknar dig

vill höra din röst
vill läsa dina tankar
vill vara nära dig

Saknar dig




Fri vers av Maddepaddan
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan