Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet under

En ensam tjej går på stigen
En tjej som har varit väldigt trasig

Men nu börjar hennes långa kamp
Kamp om att komma tillbaka till livet

Men varje steg hon tar är smärtsam
Och hon är rädd att hon ska falla tillbaka

Hon stannar upp och ser sig omkring
Och där ser hon ett litet ljus som brinner

En lite pojke med ett undebart leende
Hon lyfter upp han och kramar om han

Sakta känner hon att kampen blir lättare
Stegen är inte så tunga längre

Nu vet hon att hon kommer att klara sig
För hon har sällskap av ett litet under




Fri vers av zyz
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz