Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vi bränns av vuxenlivet

Jag och storasyster sitter och pratar låtsasspråk
tills vi kiknar av skratt

Medans dom andra sitter och tittar konstigt på oss
- Vad är det för fel på dom?




Vi har vårat sjörövarspråk och skispråk, vi lever i nonsens och ingenting alls, skrattar åt fåniga saker, och vågar vara barn.

jag tycker synd om er som glömt bort hur sjörövarspråket talas




Övriga genrer av I Reformed
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 22:59



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Vovisossostot äror dodetot soså!

Så minns jag rövarspråket, men det finns väl varianter... =D
2009-03-29

  Carola Zettergren
Mmm..det gör jag med!!!:)
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed