Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl poeter.



Din nattpoesi är så vacker,
så mörk

att jag aldrig mer kommer våga se in i dina ögon,
rädd för vad jag kommer se




Jag lämnar er nu
vänner
poeter
och frihetskämpar


Tack och Farväl,
vi syns väl i nästa tidsålder?




Övriga genrer av I Reformed
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-27 01:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Peekaboo...
Skall du tjacka spikskor innan man ens lärt känna dig...??
2009-06-27

  Nattpoet
Var inte rädd för djupet. Att våga drunkna i någons ögon är att älska på riktigt
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed