Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MittISmeten



du håller min hand och kysser mina läppar

Men vad vet du egentligen om månen och stjärnorna,
vännen?




Övriga genrer av I Reformed
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 18:29



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Åh, den gillade jag! Såg en bild från förr, där jag kände precis så, fast det kanske inte var så du kände, jösses vad snurrigt det blev.
Jag säger istället, den var bra!!!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed