Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksidiot



Och jag vet att du hoppas på evig kärlek
min trohet och
all annan skit jag aldrig kan ge dig


Jag låter dig tro att min åtrå är av kärlek
att du är den enda som får mina kyssar
att du är den ende jag ler sådär finurligt emot



kärleksidiot.




Övriga genrer av I Reformed
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-17 18:32



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha...hmm... vad sa min Pappa om kvinnor?
Glömt!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed