Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarar du nånsin?


Jag frågade honom vad han tyckte om att vara inne i min värld

Han kallade mig söt och kysste mig,

men älskling,
det var verkligen inte vad jag frågade om.




Övriga genrer av I Reformed
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 01:31



Bookmark and Share


  peter markurth
nej men det är vad du får veta...
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed