Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi och andra stora ord

Du och vännen,
har gått igenom stjärnåldrar,

utan att ens veta om det.



För varje gång musiken har förvandlats till nostalgi,
så har vi förflyttat oss till nya himlavalv,

och lämnat ännu en värld kvar bland dimman



( men jag har fortfarande paljettstjärnor och svåra ord på servetter kvar över hela min existens, älskling )




Övriga genrer av I Reformed
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed