Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli på hoppad för något jag inte gjort, känns inte bra i mitt hjärta


ORÄTTVISA BESKYLLNINGAR

Jag rår inte för det, försöker att inte ta till mig,
lyssna till den arga rösten i telefonen

Jag vet att jag inte gjort något fel, jag vet att
jag inte slarvat bort några papper

Papper som jag aldrig fått, kan jag inte ha
slarvat bort, så säger rösten, den arga rösten,
du har nog kastat bort dom, för trodde det inte
var något att spara

Jag säger ingenting, för allt det jag fick, när jag
tog över hennes jobb, låg i en pappkartong, och
dom sakerna och papperen , har jag sedan lagt
i en av lådorna i byrån, där jag har alla föreningens
papper

Jag kan inte rå för, att nu när jag sitter och tänker,
på det som sades till mig igår kväll, gör att tårarna
rinner, jag vet att det är ordning på dom papper jag
fått, har letat även idag, men jag har dom inte, har
inte fått dom

Så snälla du som nu vill skylla på mig, försök att
tänka, tänk att dom kanske finns kvar hos dig, för
du har fortfarande många saker kvar, som tillhör
föreningen

Nej, kom inte med beskyllningar, innan du är helt
säker på det du anklagar mig för är rätt och riktigt


anits 16 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 12:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Stå på Dig, för Du vet ju vad Du har fått för papper. Hon försöker bara skylla från sig själv!
2009-02-16

    Ken Cassel
Instämmer med Maria
Stå på dig

Mera kramar
:)
2009-02-16

    Maria Malm
Hur lätt är det inte att skylla på någon annan..sorgligt för den som blir beskylld för något den inte gjort. Stå på dig!
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP