Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på andra sidan

 

 

 

grumligt

i smutsad spegel

ser jag  

alla dessa nätter

enstaka dagar

skärvor och reflexer

från då

 

som om

det bakom mitt fönster

finns en annan värld 

i frihet

 

den spegelvända världen

på den andra

sidan

 

i

blykista

har jag förvarat bilderna

 

nergrävda

djupt

 

i jord

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-10 22:07



Bookmark and Share


  issac.a.m
helt underbart..
2009-04-04

  annso.fie
"..som om
det bakom mitt fönster
finns en annan värld
i frihet

den spegelvända världen
på den andra
sidan.."

Gillar den här mycket. Den etsas in i mig och jag försvinner i bilderna dina ord skapar..snyggt skrivet
2009-03-18

  Burn
"i smutsad spegel
ser jag
alla dessa nätter"

- fastnar helt för de raderna. de sätter an ton och känsla för texten, iaf för mig, på ett vackert sätt, och det är ordet smutsad ihop med alla dessa nätter som ger bilden sån bredd. mycket fint.
2009-03-12

  KristinaE
.. en dikt att fundera till och läsa tyst och högt och låta smälta in
2009-03-10

    Patrique
"alla dessa nätter....enstaka dagar...."
Just så verkar det oftast...blott brottstycken av det som borde vara...dagar som rinner bort och trötta försök att hitta väg bakom...tanken och sökandet efter det som fördolt ändock ligger nära...

Finstämt om alla dessa svårsammanfogade skärvor...
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP