Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom porten 1

Smaken
av vinet
hon håller i handen
är svår att motstå

Kom kom
viskar hon
varför avstå
från livets goda
när det är så kort

Ta min hand
och slå följe
med mig

Jag lovar och svär
att detta
bara är början

Det blir bättre
och bättre
ju längre in vi går





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP