Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är motigt.... och saknaden gör sig än mer påmind
Måtte den svarta sorgen hålla sig på avstånd ett tag - jag orkar inte mer




Men om ingen hör

 

skriket

mitt skrik

skulle eka

mellan bergknallarna

tordön

var bara början

 

ekot skulle

väcka hela havet

till översvämning

himlens portar

skulle brinna

av regn snö

hagel

 

jordytan skulle

rämna i

avgrundernas

oändliga

 

högsta bergen

föll till

grusgropar

till

ingenting till

allting

 

mina skrik

når inte fram

kanske är de

de tystaste rop

som skapats 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-16 17:18



Bookmark and Share


  devilsangel
Otroligt bra skrivet!
2009-03-03

  Gunilla VIP
...
kanske är de
de tystaste rop
som skapats

men kanske också
de mest kraftfulla
i sin verkan?

Ödesmättad dikt
2009-02-16

  Hans Christian
Å, jösses vad bra. "himlens portar skulle brinna av regn snö - hagel" bara så bra.
2009-02-16

  Njord
Så vackert skrivet.
Du skriver mycket bra om desperation och ensamhet.
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP