Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 februari 2007


Den världen

Hur skulle det vara, att ha det som förut?
Hur skulle det vara, att ha dig kvar?
Hur skulle det vara, att se ett slut?
Hur skulle det vara, att veta alla svar?

Tänk om känslan fanns kvar.
Tänk om rädslan inte fanns.
Tänk om jag kunde självförsvar.
Tänk dig en värld, fri från arrogans.

Se en värld fri från burar och glas.
Se en värld utan dårar och ord.
Se den världen utan att äcklas.
Se den världen som aldrig gjord.




Fri vers av Celium
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celium
Celium