Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 Januari 2006


Jag vet hur du mår

Du gör som du hatar, men jag tror inte du förstår.
Du glömmer, jag vet hur du mår.
Jag vet hur du tänker, du tänker på ditt
Men när ska du komma till punkten om mitt?
Jag har känt för länge, allt kommer när jag går.
Du glömmer, vi vet hur jag mår.
Det är inte så farligt, tänk inte mer
inte dom som varit, du sjunker bara ner.
Lycka för en timma, ensamhet för två
vi vet hur hon känner, ska hon känna så?
Jag saknar dig, att du finns här
men vi vet, han gör dig den du är
jag älskar dig på riktigt, och du bara slår
slå bara inte bort mig, jag vet hur du mår.




Fri vers av Celium
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celium
Celium