Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Jag tänkte tillbaks på tiden då jag saknade framtiden.
Vad jag insåg var att jag aldrig saknat framtiden som den visade sig vara,
utan framtiden som den aldrig kunde bli.
Jag visste redan då att min saknad egentligen var
en längtan efter det oförglömliga.




Fri vers av Celium
Läst 262 gånger
Publicerad 2009-02-20 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celium
Celium