Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29 april 2007


Brist på rep

Jag fick min chans och knöt hårt, så hårt jag bara kunde.
Trots det gick repet sönder, så jag knöt igen, och det gick sönder.
Nu är bara stumpar kvar och jag vill inte veta av dom.
Jag kan inte knyta nya knutar med bara små stumpar, jag behöver mer rep.
Men prioriteringarna är dåliga, ur min synvinkel.
Rep kastas, men jag kan inte knyta nytt utav dom.
Då blir mina stumpar ännu mindre, när knuten går sönder,
tills det inte finns något kvar.

Och jag är repet.
Nu är bara stumpar kvar och jag vill inte veta av dom.




Fri vers av Celium
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celium
Celium