Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller

Minns du
kvällen
när du berättade
att din syster lämnat oss
Jane med det blonda håret
så vacker
och 17 år

Gasen sa du
och såg lika
oberörd ut
som din far
polisen med ansikte
i sten
och utan hjärta

I hundra år
bar du det i ditt bröst


Kanske grät du
hos kvinnorna
från de mörka krogarna
som du skröt om
men bara var en flykt
det insåg jag redan då
men du
liksom jag
reste vart som helst
bara vi slapp
att möta smärtan


Minns du
hur du
visade mig
nya sköna världar
platser
som tappat all sin glans
men där några av oss
sitter ännu



Minns du
Snön faller
och vi med den
långt långt till sommaren
snön faller och vi med den
det blir mycket bättre sen

Iväg med bilen genom flingorna
ingenvart ingenvart
bara bort

En är frisk och letar
efter lyckan
en annan är full och letar
efter kryckan....









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP