Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Olyckskorpar

 

Jante och Murphy

blandas med olyckskorpar

var finns mot-elden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 09:02



Bookmark and Share


  Hans Christian
Dina skrivarvänner ! Ja, jag har redan läst nästa dikt :o). Kära vän, en ynnest det är: Att få vara din skrivarvän :o)
2009-02-17

  Eva Langrath VIP
Eftertänksamhet finns i din text, får mig att tänka.

Eva
2009-02-17

  Njord
I hoppet och ljuset, i sysslesättning och arbete-kanske?

Tänk jag har alltid undrat varför det heter olyckskorpar? Korpen som jag alltid förknippat med stolthet och mystik inte olycka precis.
Både Jante och Murphy torde vara döda sedan länge så dem kan vi väl sluta tänka på.
Tänk att det finns en motsvarighet till lycka. Lyckliga Lotta och turgumma t.ex. Men hur ofta använder vi dem?
Men det är klart om det var så så skulle jag inte få läsa dina fina, sorgsna dikter.
You win some and loose some ;=)
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP