Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats makt



Tankens kraft

övervinner sällan
hjärtats makt




Fri vers av SeXara
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-17 09:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ett hjärta kan vara så brinnade
starkt att inga tankar det kan styra,
endast ett varande existerar och hjärtat vet
vad som får det att brinna


Applåder för dina varma dikter och hjärtat och även intimitet.
2009-02-17

    ej medlem längre
Ja, hjärtat är nog oftast bra mycket starkare än tanken. Men så länge hjärtat talar kärlekens språk så spelar det nog inte så stor roll, även om det kan göra ack så ont emellanåt...
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara