Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld lek


Hon lutar sig långsamt
fram över bordet och
möter ögonen som ler

Fresterska

säger blicken
och blicken
säger allt

Hon betraktar lustfullt
flickans sanslösa
drickande och ser
hur vinet berusar
hennes sinnen

Fresterska

svarar leendet
och leendet
säger allt

Frestelsen i den
gemensamma
förförelsen

begär som föds
i det trånande
flirtandet
lustfulld lek som
växer med vinets
berusande svindel

Flickans hejdlösa
lekfullhet glittrar
genom hennes ögon
när hon lutar sig
tillbaka och fuktar
sina läppar

Vill du ha
du får
vad du vill
om du vill

och börjar knäppa
upp blusen en knapp
i taget och blottar
naken hud och sin
lockande urringning

Fresterska
Drick med mig

Häll ditt vin över
min nakna hud
och sätt dig grensle
över mig på stolen
Tvinga mitt huvud
lätt bakåt och knäpp
upp de sista knapparna
i min blus en i taget

Kupa dina händer
runt mina mjuka bröst
och drick mig med
dina heta kyssar

Fresterska

vibrerar kroppen
och kroppen kan
inte ljuga




Fri vers av SeXara
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara