Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


En bukett ensamhet

 

av våra ensamheter

gör vi en bukett

så är ingen

ensam mer

 

våra sorger

gör vi till en flock

som tillsammans

inte längre sörjer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-17 16:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Jörgen5 här.
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Excellente ska det vara ......
2009-02-18

  Eaglemountains VIP
Exellente ......
2009-02-18

  Ronny Berk
vackert i tanke och skrift...ja...
2009-02-18

  Hans Christian
Detta är ju helt enkelt briljant formulerat. Den här tycker jag lite extra mycket om.
2009-02-17

  * Ammi *
ja en stor bukett blir det
fint poetat
2009-02-17

  Sara Boström
vackra tankar, väl formulerade. Den finns en gemenskap i ensamheten!
2009-02-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra tankar och fin text
2009-02-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
God idé
på den vill
nog många vara me´
och sen på världen
och allt annorlunda se!
Underbart diktat!
**************
En ros till Dig!
****************
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP