Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett idiotiskt meningsutbyte

men varför idiot

men varför idiot
ska du bråka om allt
din förmenta klant
varför kan du inte förstå
vad du borde förstå

örnhjärta


Jo min kära - det beror på
att jag är man du kvinna
Och du ska inte tro du kan rå
på en man och vinna

Vi män är smartare än så
Det borde väl du förstå
Som älskar männens Man
Han som vet att han kan!

Nej! Det är ingen tävling!
En man är en man och en kvinna
vinner man inte i tävling
En riktig kvinna är svår att vinna...

björnhjärta




Fri vers av claes fredelius
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-17 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius