Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här känns det just nu ikväll


FÖLJ MIG, HJÄLP MIG, LÄR MIG

Följ mig på livets stig, ta min hand,
för mig ut från mörkret

Ta mig med dit där ljuset finns, till
glädjen och sångerna

Visa mig allt det vackra, skogen med
alla träd, fåglarna som nu börjar sjunga
sina vår sånger

Hjälp mig att glömma allt det svåra, som
alltid finns med mig, har så svårt att glömma

Lär mig att lyssna, lyssna till mitt inre, se
möjligheterna, gå min egen väg, inte följa
andra

Se mig för den jag är, den som jag vill vara,
alltför många har velat ändra på mig, jag
vill vara den jag är, det får och kan ingen
ändra på längre

anits 17 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-17 22:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det vilar så mycket tillit, styrka och ödmjukhet i dina ord , fint och hoppfullt.
2009-02-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
Vacker och innerlig text, med mycken längtan i.
2009-02-18

  Michaela Dutius
Mycket stark längtan anas genom dina poetiska ord
Suveränt
2009-02-18

  Sladjana Zubcevic
"Följ mig på livets stig, ta min hand,
för mig ut från mörkret

Ta mig med dit där ljuset finns, till
glädjen och sångerna"
Underbart skrivet min vän.
2009-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här
den man är skall
man få lov att vara
så är det bara, följ
du Din stig säg till
andra sköt er
själva och tig!
2009-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Om Herren vill förändra oss så är det för att Han älskar oss. Människors motiv är ofta annorlunda.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP