Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen får vänta

I dödens närhet
där frodas gräset
som aldrig förr
här uppskattas  
såväl längd som  
innehåll

att välja bland
grödorna till lärdom av
det som varit till glädje
för efterkommande
det är få förunnat

därför utbringas en skål
för livet tagen som jag är
av allvarsstunden och
förtroendet av hjärtat
mitt varma tack




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 446 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-02-17 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2010-03-06

  Roula O
Vackra rader!
2009-02-27

  Ilona _L
Skål för en vacker text till livet!
2009-02-24

  anita VIP
Mycke vackra rader.
2009-02-23

  Nasrin
Mycket vackra rader!!!!
2009-02-22

  Lyckohäxan Enediel
Första gången jag läste den här så tyckte jag den var fin...andra gången var jag inte säker på att jag förstod riktigt...nu ser jag en visdom häri.
Det är i mötet med döden man kan se det fina i livet...min tolkning dårå :)
2009-02-19

  Suzy med punkterna
Skön poesi
2009-02-19

  Sladjana Zubcevic
"därför utbringas en skål
för livet tagen som jag är
av allvarsstunden och
förtroendet av hjärtat
mitt varma tack"
Vackert skrivet!
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi