Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom knullar på tv

har så svårt att koncentrera mig
att hålla tanken fokuserad
när dom knullar på tv

försöker läsa
försöker skriva
men så kommer jag ideligen av mig
för dom knullar på tv

dom pratar franska
dom pratar engelska
så är det visst någon handling
men så knullar dom igen

dom pratar tyska
så är där några djur,
men? vad gör dom nu?

dom pratar svenska
på en ö
eller i ett hus
också knullar dom

och jag kan inte koncentrera mig




Fri vers av RogerIvan
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-17 23:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller således att inse att det ordlösa knullet
inte existerar
åtminstone inte på teve
2009-02-27

  Maria Natasja
Fan vad bra...
Det gör dom på min tv med,
knullar HELA tiden...
2009-02-25

  LassO
dirty mind, u r a dog
2009-02-18

  Ilona _L
Plågsamt och orättvist!!!
2009-02-17

  Lena Krantz VIP
*fniss*...

näää man skall nog hålla sig till en sak ibland du!
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan