Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar norrut

Längtanstankar

för mig på resa

norrut

Tittar i stjärnorna

och ser






min dröm leva









Och mitt liv









bli min dröm




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 18:23



Bookmark and Share


  Gunsan
Du vill flytta "hem" ser jag ..
den längtan känner jag - mycket väl!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt